AROMA

  • Sjedinite sadržaj sve tri kesice sa 250 ml mlake vode i dobijenu smesu dobro promešajte kašikom, ili mikserom, nastavcima za testo. Veoma je bitno da se svi sastojci ravnomerno promešaju.

    • Ukoliko želite, za još bolji ukus, dodajte kašiku maslinovog ulja.

dsc_0209


  • Modlu za hleb, obložite papirom za pečenje i sipajte smesu.

    • Oblikujte hleb mokrom kašikom, ili rukom i po želji pospite dodatno semenkama kima ili susama i blago ih utisnite u testo.

dsc_0209

  • Uključite rernu na 200 stepeni. Dok se rerna greje, ostaviti testo na sobnoj temperaturi. Pokriti papirom za pečenje i peći u zagrejanoj rerni oko 45 minuta u zavisnosti od jačine rerne.

  • Gotov hleb uviti u čistu krpu ili staviti u platnenu vrećicu za hleb i ostaviti par sati da se hladi.

dsc_0209

PRIJATNO 🙂