Skip to content

2 Zdrave Grickalice: Posni krekeri i Čili Pločice

01.07.2022 18:13

Da bi nastao proizvod potrebna je ideja, receptura, sirovine, ambalaža, proizvodni pogon, sredstva za rad, ljudi.
Da bi se proizvod našao na tržištu i da bi se prodavao potrebno je znanje, iskutvo, prodajna mreža, tehnička sredstva, ljudi.
Jedni imaju jedne a drugi ove druge kapacitete.
Jedni imaju znanja i resurse za tehnološki razvoj proizvoda a drugi znaju kako da ga predstve i ponude tržištu.
Ono što povezuje ove dve price je promovisanje zdravih stilova života i zdrave hrane pre svega. Zdrave 100%, bez kompromisa kad je sastav i kvalitet u pitanju.

Integralno brašno za beskvasna testa

Chrono već godinama sa uspehom priprema gotove mešavine za beskvasna testa, koje su se pokazale kao dobra osnova za razne zdrave proizvode u čijoj je osnovi inregralno brašno. Integralno brašno ili brašno od celog zrna sitnjenjem endosperma dobija: energiju kroz skrob i proteine, sa omotačem obezbeđuju se dijetalna vlakna i proteini, a kroz usitnjenu klicu esencijalne masti i aminokiseline, kao i nezamenljive tokoferole poznate kao vitamini E grupe.

Healthy distribution je to prepoznao i ponudio saradnju čiji su rezultat zdrave grickalice.

Posni Krekeri sa zrnevljem

Posni krekeri potpuno veganski bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja, čiji je sastav integralno brašno – brašno od celog zrna – originalna gotova mešavina Classic, suncokreta i susama, himalajska so, biljno (palmino) ulje i soda bikarbona, su idealne zdrave grickalice, zdrav doručak uz jogurt ili brza hranljiva zdrava užina.

posni krekeri

Krekeri sa Zrnevljem


Posne čili pločice

Za one zahtevnije koji vole grickalice pikantnijeg ukusa ali ipak brinu o svom zdravlju, u ponudi je Posna Hot pločica – integralno brašno, himalajska so, soda bikarbona, beli luk u granuloma, čili paprika, začinska mlevena ljuta paprika.
Ljuta paprika direktno utiče na pojačano lučenje serotonina, dopamina, oksitocina i endorfina, hormona zaduženih za naša lepa osećanja. Pored zadovoljstva koje je odlično poznato svima koji vole vatromet u ustima, ljuta paprika deluje protivupalno, ublažava bol i dobar je biljni lek protiv dispepsije.

Glavni sastojak belog luka je alicin, koji poseduje čudesno antibakterijsko, antivirusno, antigljivično, antiparazitsko i antioksidacijsko dejstvo, ali taj “čudesni sastojak” zaslužan je i za još nešto. Iako bi mnogi mogli pomisliti kako se “priroda poigrala” pa je baš belom luku dala afrodizijačka svojstva, nauka je potvrdila da alicin podstiče protok krvi u polne organe, što ima afrodizijačko delovanje.

Osim zdrave grickalice ove pločice predstavljaju idealnu podlogu za hladno pivo, dobro društvo i sportski događaj.

cili plocice

Pločice sa čili paprikom

Zdrave grickalice za sve

Svaki naš kreker ili pločica napravljeni su sa posebnom pažnjom, spretnim rukama naših vrednih zaposlenih, a sve zbog želje da Vam pružimo maksimalni kvalitet i potpuno uživanje.
I na kraju ali ne i najmanje bitno. Kupovinom svake kesice činite dobro delo i dajete mogućnost našim zaposlenim vrednim osobama sa invaliditetom da zarade zdrave grickalice za sebe i svoje voljene.
Integralno brašno – posni krekeri – ljute grickalice – uživanje bez griže savesti!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaša e-mail adresa neće biti javno objavljena.

Preporučujemo