Skip to content

Hrono mešavine – lakši put do zdrave i pravilne ishrane

02.05.2019 10:05

Asortiman hrono proizvoda razvijen je iz iskustva članova našeg tima u pripremanju domaćeg hrono hleba od integralnih žitarica, u cilju praktikovanja zdrave i dijetalne ishrane. Zbog užurbanog životnog ritma, često stičemo utisak da nemamo dovoljno vremena za pripremanje kvalitetne domaće hrane. Iz tog razloga, mnogo puta se odlučujemo za kupovinu gotovog proizvoda, sa etiketom „zdravog“, svesni u manjoj ili većoj meri količine aditiva, konzervanasa, i ostalih veštačkih sastojaka, ali kao trenutno prihvatljiviju opciju. Vrlo često, početni entuzijazam za zdravijim načinom života opadne nakon izvesnog vremena, jer se stvara utisak da nam nabavka i pripremanje hrane, kao i sam režim ishrane oduzima puno energije i vremena.
Neizostavni deo svakog zdravog načina ishrane, predstavlja, hleb od žitarica punog zrna i njegova pravilna upotreba u dnevnom meniju. Pripremanje domaćeg hleba, mnogima deluje kao komplikovan proces koji zahteva umešnost i iskustvo i često predstavlja najteži deo u priči o zdravoj ishrani, polazeći od toga, da li onda, kada želimo da pripremimo hleb, imamo sve neophodne sastojke, koji ćemo recept koristiti, do toga da strepimo da li će nam hleb uspeti.
Iz tog razloga, mi iz Chrono-a, potrudili smo se da napravimo kvalitetne mešavine, koje pripremanje domaćeg hleba čine izuzetno lakim i brzim, uz jednostavno dodavanje vode.
Uz garanciju kvaliteta, svojim kupcima nudimo 6 gotovih mešavina, različitog ukusa i arome, sastavljenih isključivo od prirodnih sastojaka, sa i bez začinskog bilja u svom sastavu, koje odgovaraju principima kvalitetne ishrane i doprinose očuvanju zdravlja.

Preporučujemo