Skip to content

Donirajte

KAMPANJA PRIKUPLJANJA FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA OPSTANAK PREDUZEĆA
JEDI ZDRAVO – ČINI DOBRO

Pomozite da preduzeće CHRONO opstane i da 5 zaposlenih osoba sa invaliditetom nastavi da radi i svojim poštenim radom sebi i svojim porodicama obezbede pristojan život.

Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom CHRONO doo iz Leskovca od svog osnivanja 2018.god proizvodi 100% zdrave proizvode: gotove mešavine brašna od celog zrna za beskvasni hleb (2 godine nagrađivane zlatnom medaljom na Novosadskom sajmu) začinske mešavine i mešavine semenja.

Nažalost, predhodne 2 godine su bile jako teške zbog nestabilnog tržišta kako sirovina tako i proizvoda iz kategorije zdrave hrane. U vreme pandemije imali smo više neradnih nego radnih dana, jer nam je zdravlje radnika, koji su inače u visokorizičnoj kategoriji stanovništva, bitnije od profita. S druge strane nedostatak sredstava za troškove puta je uslovio nemogućnost da kontrolišemo tržište i da se kontinuirano promovišemo na terenu.

Ideja za revitalizaciju i opstanak preduzeća, čija je realizacija krenula u junu ove godine, je da tržištu ponudimo komercijalniji – gotov proizvod koji je baziran na našim zdravim mešavinama brašna za beskvasni hleb, te smo osmislili zdrave, posne, veganske, slane I slatke keksiće, bez konzervanasa i aditiva, ručno rađene od strane naših zaposlenih osoba sa invaliditetom.

Međutim ovi proizvodi su sezonski i teško se pozicioniraju u toku leta te su dugovanja nastavila da se gomilaju, troškovi rastu, nemamo sredstava za sirovine i ambalažu, 4 od 9 radnika – osoba sa invaliditetom, su ostali bez posla.


Jasno vam je zašto smo prinuđeni da potražimo pomoć prijatelja i kompletne zajednice senzibilisane za društveno odgovorno ponašanje.

Do kraja oktobra neophodno je da prikupimo iznos od oko 800.000,00 (350.000,00 do kraja septembra), kako bismo isplatili zaostale rate kredita i dugovanja dobavljačima, ali i obezbedili neophodne sirovine i ambalažu za novi proizvodni program, čijom ćemo prodajom obezbediti redovne prihode preduzeću.

Sve pristigle donacije biće objavljivane na dnevnom nivou, kako na društvenim mrežama tako i na ovoj stranici. Biće ažurirane svakodnevno i biće vidljive svim posetiocima stranice.

Ova kampanja osim finansijskih ima i marketinške/promotivne elemente te vas molim da ovu stranicu delite svima za koje mislite da bi bili zainteresovani. Time se povećava vidljivost ne samo kampanje već i samog preduzeća sa akcentom na proizvode. Svaka podeljena informacija, objava ili priča na društvenim mrežama, kao i usmena informacija o nama i našim proizvodima povećava prepoznatljivost koja vodi ka povećanju potražnje, a time i prodaje, što je osnov za održivost preduzeća.

Novi proizvodni program podrazumeva i prozvodnju brendiranih jediničnih pakovanja slatkih keksića koji savršeno idu uz kafu i čaj, te informaciju o tome možete proslediti prijateljima/poznanicima koji drže ugostiteljske  objekte i koji podržavaju principe zdrave ishrane. 

Osim prikupljanja sredstava i promocije proizvoda bitno nam je i da prosledimo informaciju o mogućnosti uslužnog pakovanja praškastih proizvoda, čime ćemo povećati iskorišćenje proizvodnih kapaciteta i time učvrstiti finansijsku stabilnost.

U slučaju da još niste, zapratite nas na facebook-u i instagram-u kako bi na najbolji način bili informisani o svim našim proizvodima i akcijama koje pravimo.

Unapred Vam zahvaljujemo na podršci

JEDI ZDRAVO – ČINI DOBRO

Prikupljeno do sada

141,330 RSD

0%

Potrebno prikupiti

800,000 RSD

Donator
Iznos
Datum

Podaci za uplatu

Uplatilac: Ime i Prezime, adresa / Ime pravnog subjekta, adresa
Svrha uplate: Donacija
Primilac: Chrono doo, Masarikov Trg 32, 16000 Leskovac
Šifra plaćanja: Fizička lica 190 / Pravna lica 290
Žiro račun: 340-11018674-53, Erste Banka

*Ukoliko želite da donacija bude anonimna obavestite nas putem poruke na bilo kom našem profilu (sajt, mejl, FB, Instagram)
**Za sve donacije će biti izrađeni ugovori u skladu sa zahtevima donatora (Primer ugovora Ovde )