O nama

Chrono je lokalna inicijativa socijalnog preduzetništva, osnovana sa namerom da u skladu sa savremenim uslovima života, svojim cenjenim kupcima obezbedi proizvod za jednostavnu pripremu zdravog i ukusnog  domaćeg testa. Chrono firma je od januara 2019. godine registrovana kod APR-a kao preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

Društveno odgovorni

Duboko verujemo da svako zaslužuje jednaku priliku za uspeh i zato 90% naših kolega čine osobe sa nekom vrstom invaliditeta. Na to smo najviše ponosni. 

Osnovna delatnost

Osnovna delatnost firme je proizvodnja i pakovanje jedinstvenih mešavina više vrsta i tipova integralnih brašna za beskvasna testa bez dodavanja bilo kakvih aditiva.

Ušteda vremena

Mogućnost da na tržištu kupite gotove mešavine za pripremanje beskvasnog testa kod kuće, znači jednostavniji put do pravilne ishrane koja ne zahteva mnogo vremena i energije.

Zalažemo se za osnaženje lokalne zajednice kako bismo bili još bolji, stoga su sve naše domaće sastojke proizveli mali lokalni proizvođači. Pažljivim odabirom sastojaka od kojih su sačinjene naše mešavine, mi brinemo da svojim kupcima obezbedimo proizvod koji će pozitivno uticati na zdravlje i vitalnost. Trudimo se da naši proizvodi kvalitetom i jedinstvenošću u sto većoj meri zadovolje potrebe kupaca i u tom cilju konstantno istražujemo zahteve i razvijamo nove asortimane.

Naš tim

Sastavljen od stučnih ljudi, naš tim pokriva sve aspekte poslovanja jedne firme, poštujući kapacitete i mogucnosti svakog upošljenika. U našem timu, osim strucnosti, posebno se ističu uzajamno poštovanje i poverenje, međusobna podrška i pozitivna radna atmosfera.

1

Valentina Bogdanović
Direktorka i vlasnica firme

8

Jadranka Zdravković 
Finansijski i administrativni menadžer

6

Danijel Đokić
Šef proizvodnje

7

Tijana Cekić
Marketing menadžer

4

Milan Đorđević
Vođa smene

5

Milica Đorđević
Radnik u proizvodnji

2

Dušan Nikolić
Radnik u proizvodnji

3

Vladimir Nikolić
Radnik u proizvodnji