Skip to content

O nama

Chrono je lokalna inicijativa socijalnog preduzetništva, osnovana sa namerom da u skladu sa savremenim uslovima života, svojim cenjenim kupcima obezbedi proizvod za jednostavnu pripremu zdravog i ukusnog  domaćeg testa. 

Osnovna Delatnost

Preduzeće se bavi proizvodnjom I pakovanjem gotovih mešavina brašna od celog zrna, bez I sa dodatim začinskim I aromatičnim biljem, bez dodatih aditiva, konzervanasa I poboljšivača ukusa, kao I začinskih mešavina po međunarodno poznatim I priznatim recepturama

Ušteda Vremena

Mogućnost da na tržištu kupite gotove mešavine za pripremanje beskvasnog testa kod kuće, znači jednostavniji put do pravilne ishrane koja ne zahteva mnogo vremena i energije.

Zalažemo se za osnaženje lokalne zajednice kako bismo bili još bolji, stoga su sve naše domaće sastojke proizveli mali lokalni proizvođači. Pažljivim odabirom sastojaka od kojih su sačinjene naše mešavine, mi brinemo da svojim kupcima obezbedimo proizvod koji će pozitivno uticati na zdravlje i vitalnost. Trudimo se da naši proizvodi kvalitetom i jedinstvenošću u što većoj meri zadovolje potrebe kupaca i u tom cilju konstantno istražujemo zahteve i razvijamo nove asortimane.

Upoznajte Naš Tim

Sastavljen od posvećenih ljudi, naš tim pokriva sve aspekte poslovanja jedne firme, poštujući kapacitete i mogućnosti svakog zaposlenog. U našem timu, osim strucnosti, posebno se ističu uzajamno poštovanje i poverenje, međusobna podrška i pozitivna radna atmosfera.

Valentina Bogdanović

Dipl. Ing. Prehrambene tehnologije
Direktorka i vlasnica firme

Jadranka Zdravković

Finansijski i administrativni menadžer

Danijel Đokić

Šef proizvodnje

Leposava Milošević

Marketing Menadžer

Milan Đorđević

Vođa Smene

Milica Đorđević

Radnik u proizvodnji

Dušan Nikolić

Radnik u proizvodnji

Vladimir Nikolić

Radnik u proizvodnji