Skip to content

O Nama

O Nama

Naša misija je stvaranje društva jednakih prilika za sve.

Naš cilj je pružanje prilike osobama sa invaliditetom da kroz rad budu integrisani deo društva ravnopravni i  jednakih mogućnosti.

Kroz naše zdrave i kvalitetne proizvode, u čijoj proizvodnji učestvuje čak 5 osoba sa invaliditetom, mi direktno podržavamo očuvanje zdravlja sugrađana, ali i želimo da menjamo svest zajednice da samo uz međusobno podršku i saradnju možemo učiniti velika dela.

Odlučili smo da ne pravimo kompromise kada je kvalitet naših proizvoda u pitanju i zato sirovine nabavljamo od malih lokalnih proizvođača čime utičemo na poboljšanje uslova života ruralnih zajednica.

U kreiranju ukusa učestvuju svi članovi tima, te kombinujemo ukuse dok ne dobijemo proizvod koji će sva vaša čula dovesti do nezaboravnog iskustva.

Trenutna situaciji u našoj zemlji ukazuje na izuzetno nepovoljan položaj osoba sa invaliditetom. Čak 8 posto stanovništva naše zemlje ima neki od oblika invaliditeta.

Osobe sa invaliditetom u Srbiji

Osobe sa invaliditetom učestvuju u veoma malom udelu u na tržištu rada. U Leskovcu ih je evidentirano oko 400 što je tek 0,4% ukupnog broja stanovnika. Međutim i oni imaju veoma malo prilika da se zaposle i ličnim kvalitetima unaprede poslovanje firme u kojoj rade. Osobe sa invaliditetom koje su u prilici da ostvari radni odnos, ne izdržavaju samo sebe, već i celokupne njihove porodice, koje su najčešće u teškoj materijalnoj situaciji.

Gotovo 90 posto OSI je radno neaktivno.

Ovakva situacija je još nepovoljnija usled zdravstvenih i ekonomskih kriza, što otežava poslovanje firmi kao što je naša.

U naredom periodu nam predstoji borba kojom moramo preko povećanja proizvodnje i prodaje proizvoda omogućiti finansijsku stabilnost i nastavak poslovanja kao pre COVID-19 krize. Ukoliko želite da nas podržite, možete poručiti neke od naših proizvoda, a ukoliko želite da donirate obratite nam se ditrektnom porukom kako bi vam prosledili TR

Naši Proizvodi

Kupovinom naših proizvoda, vi direktno doprinosite da 5 osoba sa invaliditetom bude podržano kroz mogućnost dostojanstvenog života i zarađivanja od sopstvenog rada.

Kupovinom naših proizvoda, vi direktno doprinosite da 5 osoba sa invaliditetom bude podržano kroz mogućnost dostojanstvenog života i zarađivanja od sopstvenog rada.

Ukoliko imate ideju kako bismo mogli mi vama da pomognemo ustupajući vam proizvodne i ljudske resurse, javite nam se. Upošljavanje svih naši proizvodnih kapaciteta stvoriće uslove da povećamo broj zaposlenih osoba sa invaliditetom.

Veoma smo vam zahvalni na podršci, a naš mali tim će i u narednom periodu održavati kvalitet rada i naših proizvoda.

Jedite Zdravo - Činite Dobro

Upoznajte Naš Tim

Sastavljen od posvećenih ljudi, naš tim pokriva sve aspekte poslovanja jedne firme, poštujući kapacitete i mogućnosti svakog zaposlenog. U našem timu, osim stručnosti, posebno se ističu uzajamno poštovanje i poverenje, međusobna podrška i pozitivna radna atmosfera.

Valentina Bogdanović

Dipl. Ing. Prehrambene tehnologije
Direktorka i vlasnica firme

Jadranka Zdravković

Finansijski i administrativni menadžer

Danijel Đokić

Šef proizvodnje

Leposava Milošević

Marketing Menadžer

Milan Đorđević

Vođa Smene