Loading...

Čili pločice sa semenkama 120g

143,00 rsd

Category:

Posne čili pločice sa semenkama od originalne mešavine brašna za beskvasna testa Hot. Ručno pravljene čili pločice od integralnog pšeničnog, ražanog, ovsenog i heljdinog brašna, sa susamom, suncokretom, biljnim (palminim) uljem, i dodatkom himalajske soli i sode bikarbone.
Savršena zdrava grickalica, za doručak uz jogurt, užinu. Čili pločice se odlično slažu sa pivom.

Ručno pravljene posne čili pločice, bez konzervansa.
Čili pločice bogate vlaknima.
100% veganski proizvod.

Detalji Proizvoda

Posne čili pločice sa semenkama sastav:

Integralno pšenično brašno, ražano, ovseno i heljdino brašno, ljuta začinska paprika, beli luk u prahu, susam, suncokret, biljno (palmino) ulje, himalajska so i soda bikarbona.

Integralno brašno ili brašno od celog zrna sitnjenjem endosperma dobija: energiju kroz skrob i proteine, sa omotačem obezbedjuju se dijetalna vlakna i proteini, a kroz usitnjenu klicu esencijalne masti i aminokiseline, kao i nezamenljive tokoferole poznate kao vitamini E grupe.

Ljuta paprika direktno utiče na pojačano lučenje serotonina, dopamina, oksitocina i endorfina, hormona zaduženih za naša lepa osećanja. Pored zadovoljstva koje je odlično poznato svima koji vole vatromet u ustima, ljuta paprika deluje protivupalno, ublažava bol i dobar je biljni lek protiv dispepsije.

Glavni sastojak belog luka je alicin, koji poseduje čudesno antibakterijsko, antivirusno, antigljivično, antiparazitsko i antioksidacijsko dejstvo, ali taj “čudesni sastojak” zaslužan je i za još nešto. Iako bi mnogi mogli pomisliti kako se “priroda poigrala” pa je baš belom luku dala afrodizijačka svojstva, nauka je potvrdila da alicin podstiče protok krvi u polne organe, što ima afrodizijačko delovanje.

Prirodno 100%: Ne sadrži skrivene šećere, aditive, konzervanse i veštačke boje.

Ručno pravljeni.
100% veganski proizvod.
Bogato vlaknima.

Sadrži gluten.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Čili pločice sa semenkama 120g”

Vaša e-mail adresa neće biti javno objavljena.

Rate Your Satisfaction*